lördag 20 oktober 2007

Lördagsnöjen

Idag har vi hunnit med mycket. Först var vi på kyrkis där vi passade på att dopsamtala med Esters doppräst.

Efter ytterligare lek, pyssel och mat där åkte vi till Uppsala där min gamla roomie öppnade barnklädesbutik. Det var jättefina kläder, en del ekologiska och rättvisemärkta. Det gillas och betalas gärna lite extra för. Självklart shoppade jag. Matchande klänningar till barnens kusiner och en fin långärmad till sonen. Så att de är fina på dopet kanske? Pinsamt nog glömde jag av den nyaste kusinen. Kanske för att dottern och hon är helt jämngamla och jag liksom ignorerade de minsta storlekarna. Nåja. På tisdag ska jag till Uppsala igen och då ska jag rätta till misstaget.

Sedan bar det av ut på landsbygden till plastsyster med barn. Det blev en trevlig eftermiddag-kväll med mycket lek, mys, god mat och goda samtal. Som vanligt.

Och nu är vi hemma, trötta med glada. Det har varit en typiskt bra dag.

A just ja, så har jag ett mejl liggande att krönikan jag skrev genererar gage! Glad överraskning. Jag behöver finansiera min nya hobby...

5 kommentarer:

Evas blogg sa...

Till vem har du skrivit en krönika? och grattis, låter ju jättespännande!!

Jeez sa...

Jag har skrivit till Kyrkans akademikerförbunds tidning. Tidningarna ligger ute som pdf på deras hemsida, lovar att länka när den kommer!

Evas blogg sa...

Bra!!

Jämtlandstösen sa...

Jag blir inspirerad när jag ser ditt scrappande. Man skulle kunna göra något av alla de foton på dottern som ligger härhemma:-) Är det svårt, eller kan man få till något relativt snabbt:-)

Jeez sa...

jämtlandstösen, det går att få ihop något rätt snabbt och man MÅSTE inte köpa massor med grejjer. MEN man faller lätt i det diket (and a wonderful one it is!).

Finns butiker som specialiserat sig lite varstans i landet och de brukar ha träffar där man scrappar ihop också -då kan man ju låna grejjer och se vad man gillar. FInns massor med hemsidor/bloggar också med folk som visar upp sina alster och beskriver vad de använt.

Men mycket har man ju, knappar, bandbitar, tapetprover, färgpennor... sen omman vill ha syrafritt för att fotona inte ska bli dåliga om hundra år så får man ju tänka på det...